САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
 Traveller

Со комби возилото PEUGEOT Traveller, откријте ја модерната визија на патување и големите пространства. Одличен изглед, квалитет достоен на традицијата и вештините на PEUGEOT брендот, BlueHDi Euro 6 мотори, амбиент и удобност на високо ниво... сите елементи се соединија за да ви создадат уживање во патувањето.

3 ПРИЧИНИ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ Traveller

ПОКАНА ЗА ПАТУВАЊЕ

ПОКАНА ЗА ПАТУВАЊЕ 1

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ И ФЛЕКСИБИЛНОСТ

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ И ФЛЕКСИБИЛНОСТ 1

НОВА РЕФЕРЕНЦА ВО СВЕТОТ НА КОМБИ ВОЗИЛА

НОВА РЕФЕРЕНЦА ВО СВЕТОТ НА КОМБИ ВОЗИЛА 1

ПОКАНА ЗА ПАТУВАЊЕ

ПОКАНА ЗА ПАТУВАЊЕ

PEUGEOT Traveller Ве поканува да дојдете на патување за да се отпуштите и слободното време да го поминете во откривање на нови дестинации. Неговата модерна и елегантна силуета дава можност да се види неговата пространа внатрешност, каде што сè е смислено за заедничко поминување на времето. Овој PEUGEOT Traveller со занимлив изглед, исто така, може да се пофали со нова вертикална маска, LED светлосен потписi, Xenon предни светлаi, со што го потврдува својот моќен изглед.
Многу лесно, поедноставете ја вашата патека со користење на 3D колективна навигација со командата на новата генерација за препознавање на гласот. Ги содржи услугите преку интернет и информациите за сообраќајот, TomTom сообраќај во реално време (во зависност од дестинацијата).

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ И ФЛЕКСИБИЛНОСТ

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ И ФЛЕКСИБИЛНОСТ
ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ И ФЛЕКСИБИЛНОСТ 2

За да ве следи насекаде, Peugeot Traveller е достапен во 3 должини, и неговата висина е ограничена само на 1,90m.
Со бројна опрема и опции дури и во компактната верзија од 5, 7 или 8 седишта, Peugeot Traveller е функционален и се приспособува на сите ваши потреби. Покрај тоа, неговите лизгачки седишта ви овозможуваат целосно искористување на просторот. Исто така, откријте го стаклениот покрив кој е поделен на два делаi, и уживајте во светлината каква вам ви одговара.
Исто така, PEUGEOT Traveller предвиде сè за да ви го направи животот полесен. Благодарение на иновативната функција на страничните handsfree лизгачките вратиi, ќе отворите и затворите моторизирана лизгачка врата со едноставно поминување на ногата под задните крила на возилото. Доволно е само да го имате електронски клуч со вас.

НОВА РЕФЕРЕНЦА ВО СВЕТОТ НА КОМБИ ВОЗИЛА

НОВА РЕФЕРЕНЦА ВО СВЕТОТ НА КОМБИ ВОЗИЛА 11
НОВА РЕФЕРЕНЦА ВО СВЕТОТ НА КОМБИ ВОЗИЛА 2 2

Откријте модерна визија на патување и големи пространства со PEUGEOT Traveller. Одличен изглед, квалитет достоен на традицијата и вештините на PEUGEOT, BlueHDi Euro 6 мотори, амбиент и удобност на високо ниво ... сите елементи се соединија за да ви создадат уживање во патувањето.

Базата на PEUGEOT Traveller, која е прилагодена на модуларната платформа EMP2, гарантира високо ниво на удобност, квалитет и ефикасност. Оваа платформа ја прави внатрешноста многу пространа и создава удобност достојна на традицијата и вештините на Peugeot брендот.
Неговите BlueHDi мотори од 95 КС до 180 КСi и автоматски менувач EAT6 обезбедуваат задоволство при возење, како и емисија и потрошувачка на гориво меѓу најниските во сегментот.