САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
cover.jpg

Новиот PEUGEOT Rifter има робустен и впечатлив дизајн. Неговата модерна внатрешност, технолошката опременост и модуларноста се повик да доживеете извонредно искуство.

ОД ALLURE НИВО НА ОПРЕМЕНОСТ, ДО ИЗВОНРЕДНА СИЛУЕТА

peugeot-rifter-2018-128-fr.433433.20.jpg

СТИЛ НАМЕНЕТ ЗА ГРАД И ОТВОРЕН ПАТ

Без никаков компромис во дизајнот. Новиот PEUGEOT RIFTER ја претставува елеганцијата, робустноста, агилноста и моќта, сè во едно возило. Со пократкиот и повисок капак на моторот, како и зголемениот клиренс, новиот RIFTER е прилагоден за сите видови патишта. Светлосниот потпис со предните светла и вертикалната решетка ја истакнуваат неговата впечатлива, компактна и динамична силуета.

peugeot-rifter-2018-084-fr.433444.21.jpg

ЕДИНСТВЕН ДИЗАЈН

Новиот PEUGEOT Rifter претставува горд наследник. Со карактеристичниот преден дел кои го имаа неколку претходни модели на PEUGEOT и впечатливите задни светла, новиот PEUGEOT Rifter се наметнува како сосема нова икона на брендот. Секогаш помодерната GT Line верзија изненадува со совршената комбинација на модерен дизајн и елеганција.

СПРЕМЕН ЗА АВАНТУРА

PEUGEOT i-COCKPIT®, ВЕ ПОВИКУВА НА НОВИ ДОЖИВУВАЊА

Со PEUGEOT i-Cockpit®, ќе откриете поагилно и поинтуитивно возење со компактниот управувач, head-up дисплејот и 8” екран на допирi. Задржете ја контролата над возилото со удобната положба за возење и напредниот Grip Contoli кој ја подобрува управливоста.

МОТОРИ СПРЕМИ НА АКЦИЈА

Уживајте уште повеќе во возењето. Новиот PEUGEOT Rifter се одликува со ниска потрошувачка благодарение на иновативните дизел и бензински мотори, како и новиот автоматски EAT8 со осум степени на пренос.

ПАМЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИОТ БАГАЖ

ГЕНИЈАЛНА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОВЕЌЕ ПРОСТОР ЗА ОДЛАГАЊЕ НА ПРЕДМЕТИ

Новиот PEUGEOT RIFTER се прилагодува на секоја ваша желба. Прозорецот на задната врата кој може да се отвориi, опција за 5 или 7 седиштаi, и 3 индивидуални седишта на задната клупаi кои со "Magic Flat” системотi, се склопуваат до подот, багажен простор кој собира 775i до 3,500 i литриi, Zénith® кровотi со бројниот простор за одлагање на предмети се елементи кои се составен дел од генијалната модуларност на новиот PEUGEOT Rifter за уште поголемо уживање во возењето.

peugeot-rifter-1802styp030.433439.19.jpg

ПОВРЗАНО И УДОБНО ВОЗЕЊЕ

Иновација во патничката кабина. Со поврзаната 3D навигација, функцијата Mirror Screeni и услугата PEUGEOT Connect, новиот PEUGEOT Rifter е опремен со широка палета на системи за конекција. Користете ги системите за помош при возење за да имате побезбедно возење.

#BEFORE9AM