2008

2008

3 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ 2008

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

Стимулaтивно возење кое создава задоволство, елегантен дизајн, бескомпромисен квалитет - PEUGEOT е посветен на создавање на сè поинтензивна возбуда.

Во компактниот SUV сегмент, PEUGEOT 2008i се издвојува од толпата со неговиот примамлив самодоверлив дизајн, неговата вистинска моќност и карактер кој го прави робустен и софистициран.

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

Со раскошни материјали и софистицирано ниво на завршна обработка, компактниот SUV Peugeot 2008 е Ваш билет за вистинско интензивно искуство. Добро познатите елементи PEUGEOT i-Cockpit®, компактен управувач, инструмент табла во висина на погледот и екран на допир, обезбедуваат прекрасно, интуитивно и безбедно возење, со исклучитено држење на патот.

Peugeot 2008, исто така, доаѓа со широк спектар на најнови технологии - помош на возачот, карактеристики на поврзување и безбедност – за да ги зголеми овие чувства и да уживате во единственото доживување при возење.

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

Две клучни вредности на новиот Peugeot 2008 се нејзината аеродинамична силуета и внимателно контролираната тежинаi. Благодарение на големата гама на BlueHDi и PureTech моторите, дизајнирани со цел да се справат со секоја ситуација, ќе бидете во можност да ја задржите потрошувачката на гориво и емисијата на CO2i под целосна контрола.

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА 2

Вие исто така ќе уживаат во тивко, економично возење со автоматскиот шест степен EAT6i менувач, кој обезбедува брзи промени на степенот на пренос кои се лесни и без тресење.