koristeni

Совршена можност да купите користено возило во одлична состојба!

За сите користени возила во рамките на оваа понуда, Peugeot гарантира за:
● оригиналното потекло,
● впишаните километри и
● исправноста на возилата.

Сега имате избор!

Peugeot 307

X-Line 1.4 MPi 90 KC

Година на производство: 2006
Изминати километри: 252.200 km
Цена: 2.400 € (148.320‬ ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, 2 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, патен компјутер, темни стакла, радио CD со команди под управувач, кодирано стартување, електрика на предни стакла, металик боја.

Peugeot 307

X-Line 1.4 MPi 90 KC*

Година на производство: 2006
Изминати километри: 190.100 km
Цена: 2.650 € (163.770 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, Автоматски клима уред, серво управувач, 6 воздушни перничиња, алуминиумски фелни 15”, централно заклучување со далечинско, патен компјутер, темни стакла, радио CD со команди под управувач, кодирано стартување, електрика на предни стакла, металик боја.
*со вграден плински уред.

Peugeot 308

1.4 E 95 KC

Година на производство: 2009
Изминати километри: 54.240 km
Цена: 5.000 € (309.000 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, Автоматска двозонска клима, серво управувач, 4 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, патен компјутер, радио со CD, кодирано стартување, електрика на предни и задни стакла, металик сива боја на каросеријата, затемнети стакла, предни светла за магла, велурни седишта со висинско подесување.

Peugeot Boxer

440 L4H3 2,2HDi 130 KC

Година на производство: 2011
Изминати километри: 320.000 km
Цена: 5.900 € (364.620‬ ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, воздушно перниче за возач, централно заклучување со далечинско,патен компјутер, радио со CD кодирано стартување, електрика на предни стакла, бела боја на каросеријата.
*возилото е со “C” категорија

Користени возила од други брендови

Opel Agila

1.3 CDTI 75 KC

Година на производство: 2008
Изминати километри: 86.500 km
Цена: 4.100 € (253.380 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, 2 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, патен компјутер, радио со CD, кодирано стартување, електрика на предни стакла, металик црна боја на каросеријата.

Volkswagen Beetle

1.4 Бензин

Година на производство: 2007
Изминати километри: 130.800 km
Цена: 4.900 € (302.820 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + 6 звучника, алуминиумски фелни 15”, 2 воздушни перници, затемнети стакла, патен компјутер

BMW

SW Серија 3 модел E46 330D

Година на производство: 2002
Изминати километри: 285.500 km
Цена: 3.900 € (241.020 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, 2 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, патен компјутер, радио со USB, тонирани стакла, електрика на стакла, алуминиумски бандажи, греење на седишта, висинско подесување на седиштата, сребрена металик боја.

MERCEDES E

AMG 2,7 DIESEL

Година на производство: 2005
Изминати километри: 316.100 km
Цена: 7.300 € (451.114 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, серво управувач, 8 воздушни перничиња, алуминиумски фелни, централно заклучување со далечинско, патен компјутер, темни стакла, радио со CD, навигација, кожни седишта, кодирано стартување, електрика на предни и задни стакла, црна металик боја
*регистрацијата важи до 05.2020

Mitsubishi Pajero

Година на производство: 2010*
Изминати километри: 147.000 km
Цена: 20.000 € (‭1.236.000‬ ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP,Автоматски клима уред, навигационен уред, 7 седишта, кожени седишта , грејачи и меморија на седишта, Xenon светла, камера за помош при паркирање, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + дополнително озвучување, 6 воздушни перничиња, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, електрика на ретроивизори.
*Дата на прва регистрација 03.2011.

Mitsubishi Outlander

Instyle 2.2 D

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 8.500 km
Цена: 29.500 € (1.823.100 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, навигационен уред, 7 кожени седишта, грејачи на седишта, LED светла, камера за помош при паркирање, активен темпомат, систем за предупредување за ненамерно напуштање кол.лента, отклучување и стартување без клуч, радарски систем за одржување на брзината, радио со CD + дополнително озвучување, 6 воздушни перничиња, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, електрика на ретроивизори, активна гаранција
*Дата на прва регистрација 01.2016.

Nissan Navara

2.5D 170kc 4x4 N1 (товарно) AUTO

Година на производство: 2008
Изминати километри: 198.100 km
Цена: 11.800 € (‭729.240 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, серво управувач, 6 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, грејачи на предите седишта со електрично регулирање, патен компјутер со висински параметри, радио со CD, кодирано стартување, електрика на предни и задни стакла, металик боја на каросеријата.
*товарно моторно возило со повраток на ДДВ

Mitsubishi L200

2.5D 136 KC 4x4 (товарно) AUTO

Година на производство: 2007
Изминати километри: 200.100 km
Цена: 13.000 € (803.400 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, серво управувач, воздушно перниче за возач и совозач, централно заклучување со далечинско, патен компјутер со висински параметри, радио со CD, кодирано стартување, електрика на предни и задни стакла, металик боја на каросеријата.
*товарно моторно возило со поврат на ДДВ.