Peugeot 3008

Искусете го единственото сетилно и технолошко чувство во SUV Peugeot 3008, додека уживате во целосно новото искуство при возење. Со спектакуларниот Peugeot i-Cockpit, овој модел Ве поканува да откриете 100% дигитален универзум.

Истовремено користејќи подобри перформанси, а намалена потрошувачка, со Pure Tech бензинскиот мотор - добитник по четврти пат на наградата „Мотор на годината“, Peugeot 3008 е лидер во C-SUV сегментот кај B2B корисниците и е рангиран на второ место место во сите категории на регистрирани патнички автомобили. Од своето лансирање има освоено 63 светски награди!

Бидете далеку пред сите со Peugeot 3008 SUV и 5 години гаранција, 1.2 Pure Tech 130 КС и Active ниво на опременост за 23.990 € (1.482.582 мкд).

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс или обратете се до нашата овластена дилерска мрежа.