Peugeot 208 2008

Peugeot 208 и 2008 1.2 Pure Tech 82 КС, со Active ниво на опременост, во одлична понуда!

Компактни и урбани модели со елегантен дизајн и бескомпромисен квалитет кои создаваат особено задоволство при возење.

- Peugeot 208 за 10.590€ или 654.462 мкд

- Peugeot 2008 за 13.990 € или 864.582 мкд

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс или обратете се до нашата овластена дилерска мрежа.