1 / 4

ФЛОТНА ПРОДАЖБА

Нашата деловна мрежа е секогаш достапна за да ги оствари потребите и желбите на клиентите низ земјата. Нудиме навремени информации за моделите, цените како и цела палета на услуги, со цел да Ви помогнеме во одлуката при избор на најдоброто PEUGEOT возило за Вашиот бизнис, за помала флота на патнички возила или комбиња.

ДОЗНАЈ ГИ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ТВОЕТО КОМЕРЦИЈАЛНО ВОЗИЛО

Консултирај се со нашиот Менаџер за флотна продажба уште денес.
И дознај ги сите информации поврзани со твоето комерцијално возило.

POWER ON

ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧНИ

Со PEUGEOT електричните модели до нула карбонска емисија. Нашата гама на електрични возила може да ги исполни сите ваши потреби: изберете помеѓу ултра-компактно градско возило или целосно функционално комерцијално возило. Целосно електричните модели на PEUGEOT комбинираат иновативен дизајн, извонредни еколошки перформанси и “state-of-the-art” технологии.

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Влезете во ерата на PEUGEOT „Neo-Performance“

Покажете го на виделина својот креативен и иновативен дух, зад управувачот на Новиот 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED седан и доживејте ги сите сензации на високи перформанси со ниска емисија, од новата линија на ефикасни и електрифицирани продукти под потписот на PEUGEOT SPORT ENGINEERED.