Совладај го НЕВОЗМОЖНОТО!

Совладајте го невозможното со Peugeot товарната гама!

Комерцијалните возила Partner, Expert и Boxer се возила за сечии потреби, создадени од професионалци за професионалци.

Повеќе информации за понудата за новиот Peugeot Partner:

Peugeot Partner 1.5 BlueHDi / 75КС
Цена:13.500€ или 834.300 мкд (вкупна вредност со вклучен ДДВ)
Учество:20% (или 0% по избор на клиентот)
Камата:5%
Период на отплата: 5 години
Месечна рата: 205€ или 12.669 мкд

Условите за кредитирање се одредени од страна на ПроКредит банка.

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс и дилерската мрежа или контактирајте со тимот на ПроКредит Банка.