Peugeot 108

Peugeot 108 1.0 Pure Tech 72 КС, со Active ниво на опременост, за 8.990€ (555.582 мкд)!

Компактен градски автомобил, во верзија со 3 или 5 врати и со подвижен кров, а во исто време модерен, елегантен и високо-технолошки опремен автомобил кој ќе обезбеди лесно и удобно возење по градските улици.

Со уникатниот стил и неодоливиот изглед ве освојува на прв поглед.

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс или обратете се до нашата овластена дилерска мрежа.