САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ

PEUGEOT LION DAYS

Lion days

PEUGEOT LION DAYS!


Peugeot 208 и 2008 - најактуелните модели на Брендот, кои Ви даваат слобода на избор помеѓу бензински, дизел и електричен мотор. Современ и смел дизајн, со економични и еколошки мотори. Комбинација од спортски и елегантни линии кои привлекуваат сечиј поглед.

Информативната пресметка на ратата се заснова на конкретен пример за Peugeot 208 со "ACTIVE PACK" ниво на опременост и 1.2 бензински мотор со 75 КС за 150 € месечна рата, што значи дека при пресметка за возило со други карактеристики, вредноста на месечната рата нема да се совпаѓа со наведената.

Вредностите во пресметката се однесуваат преку НЛБ Банка изразени во Евра, но ќе се пресметуваат во денарска противвредност:

  • Учество 3.590€

  • Месечна рата 150€ на 84рати

  • Автомобилски кредит со залог на возило

  • За приматели на плата/пензија преку НЛБ Банка: 5,7% камата

*Фотографијата не е обврзувачка